MAR_8739-18.jpg

PALVELUT

Yrityksemme on erikoistunut rakentamaan ja toimittamaan ainutlaatuisia massiivihirsirakennuksia asiakkaidemme tarpeisiin.

Siperian lehtikuusi on ehdottomasti paras materiaali hirsitalojen verhoiluun sekä piha-alueiden rakentamiseen, sillä ikipuun sisältämät uuteaineet tekevät siitä luontaisen kestopuun. Valikoimassamme löytyvät terassilaudat, verhouspaneelit, listat, parrut ja tuppilaudat sekä läpisaheet. Sahatavaran dimensiot ja kuivaamisaste on mahdollista määrittää tarpeiden mukaan.

Luonnontilassa lehtikuusimateriaali harmaantuu kauniisti ajan saatossa. Raaka-aine on hengittävä, kestävä ja ympäristöystävällinen liimattoman rakenteen ansiosta. Toimitamme myös pilarit ja palkit massiivihirsirakentamiseen. Parruja on mahdollista käyttää kantavana rakenteena ja rakennusten runkona.

Käyttökohteita:

    * terassit, lattia- ja vesikattorakenteet

    * saunan lattiat ja lattiat ja verhoilupaneelit

    * puutarhakalusteet, puistojen penkit

    * laiturit

    * viheraluerakentaminen

    * hirsirakentaminen

    * lastenleikkikentät

CLT-RAKENTAMINEN
MASSIIVI HIRSIRAKENTAMINEN
RAAKA-AINEET
CLT - rakentaminen
Hirsirakentaminen

CLT-elementtien pintakerroksessa on mahdollista käyttää arvopuuta, esimerkiksi vähänoksaista Siperian lehtikuusta tai männyn sydänpuuta. Yhteistyökumppanimme ovat toimittaneet männyn sydänpuusta valmistettuja neuvottelupöytiä arkkitehdeille esittelykäyttöön. Kerromme mielellämme

erityislaatuisen CLT-materiaalin hyödyntämismahdollisuuksista huonekaluissa ja taide-esineissä.

Työntekijöillämme on vahva kokemus erityyppisistä hirsirakennusprojekteista. Olipa kyseessä grillikatos - rantasauna

-huvila - asuinrakennus tai muu erikoiskohde, pystymme toteuttamaan rakennushankkeenne ammattitaitoisesti ja huolellisesti. Yrityksemme ei kilpaile määrällä, vaan raaka-aineen ja työn laadulla.

Raaka-aineena käytämme hyvälaatuista kelo- tai Siperian lehtikuusitukkia.Käyttämämme järeät pyöreät tukit. Massiiviparru on myös vaihtoehtona. Puun keski-ikä on 150 vuotta ja järeän puun ikä on noin 200-400 vuotta. Siperian lehtikuusipuun keskipaino kuivattuna 660kg/m3 ja luonnonkuivana 800kg/m3. Kelohongan keskipaino luonnon-

kuivana 550kg/m3.